:: HuHuHu::

Hari ni bangun pagi rasa cam malas je nk g keje...
badan lak rasa x larat...cam nk demam je..
pah tu kene selsema lagiii...sedih nyer rasa..
tp kuatkan semangat g jugak kt ofis...i
gtkan hari ni keje kurang rupa nyer makin bertambah..
nak je balik umah...sampai ofis dah la lambat..
pahtu kene settlekan kje y lama tertangguh..
makin sakit kepala fikirkan camne...
nasib baik keje dalam tmpt berhawa dingin...
nyaman sikit...sampaikn hari ni msj masuk pun x bls..
cian kt kawan sy tertunggu2...
cari gak masa terluang bg tau sibuk la...
hehehe..nasib baik dia fhm..emm...
kita x dpt nk jangka pe akan terjadi pd kita kan..
kita bgun pg fikir nak buat benda lain alih-alih jd benda lain..
tu la rancangan Allah lebih dahulu dr kita...
kita sekadar umat mampu berserah dgn semua takdir DIA..
ala..de org kacau terbantut idea kau..hampeh tul..
k lah nk sambung rehat lak..biar reda sikit demam ni...
*malas nyer nak g klinik...

:: Kawan, Sahabat, Teman....SAMA X ?? ::


Emm....tiba2 terlintas di fikiran...sama x klu kawan ke, sahabat ke, teman ke....
atau seumpama dengannya...
pe pendapat korang camne...pd aku la kan...byk beza nyer
klu kwn ni, biasa la kan...kawan kt sekolah, pejabat....
atau kwan sekampung...lebih kurang cam tu la..
tp klu sahabat ni dia lebih kurang akrab la sikit dgn kita cam kawan sejati...
klu teman lak...emm..jap nak fikir..heheheh....sama la kot gan kawan..ehh..betul tak otak aku fikir ni ...cam dah mengarut je..hikshiks..dan semlm aku dapt kenalan baru..best gak..dpt bertukar2 buah fikiran..(buah fikiran ke bertukar hati..kahkahkah...)gurau je tau! Emm..sebnrnya dia tu kwn kpd kwn ...biasa nama pun kawan kan...so kawan la..asalkan berfaedah...bukan berkawan gn org y x tentu hal tu..cam mat rempit ke..pencuri ke..
pepe la ya seangkatan...so aku ucapkan selamat berkenalan kpad semua kawan baru aku..hehehe

*opps!...sebenarnya aku ni suka bersembang, borak2..benda yang masuk di akal la..huhuhu...jgn mengata org dah la...kan...*

:: Hujan.... ::

Fuhh...
nasib baik hujan dah berhenti..
klu x mandi hujan lagi la hari ni..
dah selang sehari hujan turun..

Semalam hujan gak,
x sempat sampai umah mandi hujan lagi
kiranya dah sebati dgn mandi hujan
hehehehe.....

Klu nak rsa mandi hujan..
jom la sekali...hikshikshiks...
kdg2 seronok gak...bukan selalu..kan...

Itulah rahmat Tuhan...
Yang Maha Besar...
Itulah Dia Cik Hujan...
huhuhu..

:: Hidup Lagi Laa.... ::

Haa..ni baru nak start jadi blogger...hehehe
Jadi klu sape2 yg view page ni tlg la ajar ye...
hikshiks..