:: PeMeRikSaaN KeSiHaTaN ::



selama 2 hari program ini dilaksanakan...
emm..byk jugak aktiviti dia...
siap leh check kesihatan percuma lagi...
aii..klu harapkan nk g klinik..
mmg confirm x pergi..huhuu...
ni y untung sikit la klu kt KKM..hehehe
asyik de pemeriksaan itu..pemeriksaan ini...
mcm2 la dia org bt..kita org just join je..
hehehe....cam2 ragam leh tgk...
siap konsultan makanan gn check gigi pun ada...
mula-mula tu cam malas je nk bt..
tp disebabkan 'big bos' dah call suruh turun..
so ramai2 pakat turun..huhuhu..
best la pulak bila join..
lagi pun org x ramai lg masa tu...
mula2 register la..seperti bese2..
pastu check tekanan darah..
tinggi n berat serta BMI dia..
hehe baru 24..ok la tu..pre-obese je..hihi..
pastu alat ni aku tak pernah tgk..first time tgk..
bila pegang cam nak bawa kapal terbang pun ada..
hihihi...klakar pun ada...
rupe nyer alat ukur lemak dalam badan..
dah siap bt tu..amik darah lak..
nk check gula dalam darah..
result dia ok la tu..sbb muda lagi kan..hihi..
cuma satu y xleh bt..derma darah...
reason dia saper y amik vaksin H1N1
xleh derma..emm..lain kali je lah..
semalam bt ujian personaliti...
bese la..kaunseling punyer...
just utk perbaiki diri sendiri la..
lagipun dah lama x buat..huhuhu..
keseluruhan..program ni ok lah..hehehe...
sape nk join meh la sini...khikhikhi..

ok tak result ni..hehehe
0 Responses